tisdag 13 november 2007

SSU Trollhättan och helg på Bommersvik

Helgen spenderades på Bommersvik för ordförande – förbundsstyrelse konferens. Det är alltid lika kul att se alla på samma ställe speciellt när ombudsmännen anslöt sig under lördagskvällen. De är ju trotts allt oumbärliga!

Efter en allt för seg tågresa hem då jag hoppade av i Mellerud för att äta farsdag middag tillsammans med familjen. Hem ljuva hem. Vid de få tillfällen man tar sig hem och alla får tillfället att vara tillsammans är inte så många och då vill man hinna göra och berätta så mycket så möjligt under den tiden. Pappa förundras alltid över min förmåga att rapportera alla händelser i racerfart allt från SSU, skolan till alla kontiga kunder man möter på jobbet.

Idag hade vi ett jättebra möte i SSU Trollhättan! Det härliga gänget medlemmar som alltid ställer upp på alla aktiviteter, två kurser innan årets slut är inplanerade som kommer bli toppen! Och så är det inte ett lätt arbete med flytten till nya lokalen som ska målas och fixas med. Mötet avslutades med en fantastisk diskussion om skolpolitik.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Äntligen en uppdatering:P

Stina Karlsson sa...

Nu vet jag att du blev lycklig som få Kenny ;)

Anonym sa...

Sant ;) Speciellt när Du svarade med:P haha ;)