torsdag 25 oktober 2007

Medieprogrammet

Idag hade vi gymnasiemässan i Trollhättan där alla stadens gymnasieprogram fick chansen att visa upp sig för väljande nior i Trollhättan samt alla grannkommuner och störst, bäst, vackrast och mest kreativa blev såklart medieprogrammet. Med egen designade tröjor och material raggade vi nior till medieprogrammet på Magnus Åberggymnasiet.










Kreativit finns det ingen brist på.

måndag 22 oktober 2007

Bommervik




Helgen spenderades på Bommersvik som firade 70 år. Tråkigt att det inte var fler SSU:are kan man tycka då det faktiskt är vår kursgård som firades. Men vi som var där var ett roligt gäng. Allid lika roligt att få träffa Laila som tagits emot med öppna armar av familjen så hon är nu stolt med i vår "extended family" Inte bara på facebook utan även i verkligeheten.

Imorgon har vi hyrt Trollhättans BIO och bjuder alla SSU:are på bra film. Kul!

måndag 15 oktober 2007

Floskeltoppen

”Bevara Sverige svenskt”

Att Niklas Wykman citerar från ett rasistisktparti som Sverigedemokraterna, som från början hette Bevara Sverige Svenskt tog priset på en kass aula presentation idag. ”Skatt går till massa skit” ”Min mamma som jobbar inom vården har mycket mer i plånboken nu efter valet med vår politik” ”Att vi slopade förmögenhetsskatten var inte till förmån till de rika” var bara några av flosklerna.


Att när jag sedan frågade om de senaste opinionssiffrorna som visar på ca 22,6 procent fick jag svaret ”Det beror på att vi alltid får en sådan negativ mediebild. Alla journalister är från S, Mp eller V.”
Jag vill dock hävda att majoriteten av svenska tidningar är blå.

Med dessa argument lär det inte en svår match för Jytte då de möts för debatt i Örebro.

tisdag 9 oktober 2007

Kändis look a like





Jag ser tydligen ut som en äldre man ibland och vid andra tillfällen som en tjej.

måndag 8 oktober 2007

Kulturfreak som bloggar igen



Får uppmärksamma mitt kulturfreak till vän Maria som börjat blogga, igen. Kreativare och mer stressad tjej får man leta efter.. Men hon är grym när hon står där och bläddrar fram och tillbaka i kalendern, ena mobilen mot örat, den andra ringades långt ner i väskan samtidigt som hon röker en cigg 110km/h..

Och här om veckan då jag ärligt erkände att jag av hela mitt hjärta tyckte att hon va en pain in the as de första månaderna av gymnasiet och ett freak som alltid skulle veta bäst så svarar hon att hennes första intryck var att jag, Stina Karlsson var p r ä k t i g.

Som tur gick det över så fort vi började prata med varandra, men jag hoppas verkligen att hon var den första och sista som ansåg mig vara präktig. Och vad hon tyckte om min dialekt och ordval? Tjaa, det tar vi en annan gång..

fredag 5 oktober 2007

Detta ska jag köpa!



Igår hittade jag den perfekta deodoranten när jag stod och plockade upp varor på jobbet. Palmolives deodorant "Anti stress" Perfekt när man har tusen saker att göra att dra fram deon.