torsdag 29 mars 2007

Gästbloggare - Maria Nehme

Okej, jag erkänner. Stina har dåligt inflyande på mig, fast jag kan ändå tänka mig att starta
kollektiv i Stockholm med henne efter gymnasiet. Vilken galen idé! Jag och Stina boende under
samma tak! Hon skulle antagligem retas med mig genom att lägga köttproduker på min hylla i kylen, manipulera mig till att bli sosse (!), driva mig till vansinne med sin schlager och tusen andra saker men sånt skulle jag kunna stå ut med, för shit så roligt vi hade haft det tillsammans i storstaden. Stina är och kommer för alltid vara "Mellerud-Stajna" för mig, den galna bruden
från Erikstad med glimten i ögat...






...så, nu har jag skrivit ett sött inlägg, kan jag få rabatt på Ica kanske? ;)

Dåligt inflytande

Maria säger att jag har fruktansvärt dåligt inflytande på henne.. Att jag får henne och röka mycket mer än vad hon egentligen ska och att jag fått henne att äta kött två gånger fast att hon vart vegatarian i fyra år.. Nu har hon ätit både prinskorv och skinka.. Men hon är trotts allt min bästa miljöpartisvän <3

onsdag 28 mars 2007

Tisdag

Veckan började med ännu ett årsmöte.. Trollhättans Arbetarekommun höll det i Folkets hus och den nyvärvade medlemmen till unga sossar som är trollkarl fick visa sina trick i en liten show mitt i mötet.. Han gjorde 500 lappar av 20 lappar och vi sa att han kunde få sköta vår ekonomi fram över ;)

För övrigt så står arbetereföreningens hus kvar efter helgen. Och det känns minst sagt bra, hoppas farbrorn är nöjd med min städning som tog en halv dag. Och att huset inte tog skada av att muf ordförande Jens från Vänersborg var där.

Ett Muf uttalande från veckan är att alla tjejer i Grön ungdom är fula och har hår under armarna.. David, du får akta dig för vad du ringer till mig och säger. Alla dina briljanta uttalanden hamnar här. Och nej, jag vill fortfarande inte gå ut med dig eller bli mufare.

Nej, nu ska jag gå ner till jobbet och sätta mig i kassan och kränga varor till 22 :/

måndag 26 mars 2007

Gäst bloggare - Jakob Tilhon

Stina, fan för i lördags asså. . Du visade verkligen en ny sida..

fredag 23 mars 2007

Äntligen helg!

Nu är äntligen den efterlängtade helgen här. Igår vad det personalfest, och det var väl som vanligt. Att vi på ICA ramlade in sist och lämnade krogen sist också ;) Efter förra ågngen så kom alla till jobbet dagen efter, men de flesta låg och sov över bordet i personalrummet, iaf de som va 30 +. Vi kids klarade oss finfint, vi har rutinerna så att säga.

Imorgon blir det andra festligheterm. Jag har hyrt arbetareföreningenshus. Men ångrar mig rätt mycket nu i efterhand vid valet av lokal. Den är K-märkt, har hyrt den av Trollhättans förra kommunalråd (på 70-talet). Fick även 400:- rabatt eftersom jag var SSU:are. Önskar innerligt att lokalen står kvar på söndag.

tisdag 20 mars 2007

Kongress








Lite finfina bilder från helgens kongress i Stockholm. Har egentligen inte så mycket att säga om den mer än att det kändes bra att få Mona som ny partiledare. Tror på henne.

Västvänner.

Mitt första blogginägg måste såklart handla om det mest positiva som händer inom SSU just nu; Västsammarbetet. Att en bilresa kan göra så mycket.

Och så fick vi se något av de vackraste, manligkärlek på hög nivå ;) Nu vet jag minst en av de två som sliter sitt hår och hävdar sin hetrosexuellaläggning, men jag och Mussa såg nåt som andra inte ser.. tss..

Idag är jag och Jakob på expen under dagen och ser vad vår ombudsman egentligen gör... Jakobs funderingar just nu går så här; "Är han värd pengarna?" Det är nu dax för lunch, men vi väntar fortfarande på mannen, myten, legenden Peter Karlsson..