torsdag 26 april 2007

Idag vill jag hem!










Soool =) Jag vill hem till mamma och pappas altan.. Spela kubb med brorsan.. Sola med mamma.. Gå ut med världens mest galna hund, min lilla Nicke. Inte sitta inne på jobbet hela eftermiddagen och kvällen..

torsdag 19 april 2007

David Jansson.











Nu har denne David Jansson, Muf ordförande i Trollhättan ringt mig oräkneligt många gånger under de gångna veckorna. Han ger bara mer och mer av sina ganska plumpt uttalade åsikter... Eller vad sägs om "Jag vill egentligen inte ha Reinfeldt som partledare, utan Anna König Jerlmyr därför hon är sååå snygg" "Jag kan inte bara ha en tjej, jag är man och jag har behov" "Hur kan du Stina vara distriktsordförande, du är ju tjej".. Enligt min mening så ligger David Jansson långt bort om verkligeheten, precis som varenda moderat i övringt gör med sin politik som endast (bevis i budgeten) gynnar de som redan har allt, men som vill ha mer.










När han ringer mig och undrar vad jag tyckt om debatten mellan SSU:s förbundssekreterare Mattias Vepsä och MUF:s förbundsordförande Niklas Wykman så sumerar han det såhär "Wykman är så ful, han ser ut som Gollum". För att se om likheten finns så testade jag i Photoshop ;)

måndag 9 april 2007

Gäst bloggare - Pappa

hej! Vill bara berätta att ifall någon undrar varför jag blivit gråhårig så har jag agerat körskollärare åt Stina!
Skämt åtsido,det finns hopp.

fredag 6 april 2007

Glad Påsk


Tänk om barnasinnet satt kvar lite längre så hade jag vart väldigt lycklig nu.. För det är ju just traditionen att kasta påskbrev som finns kvar just i Dalsland. Och detta blir den första påsken som inte tillbringas just där. Blir till att jobba, började i onsdags och jobbar fram tills nästa fredag..