måndag 18 juni 2007

Grymt duktiga SSU Vänersborg




I lördags hade SSU Vänersborg anordnat en Palestina manifestation och demostration. De lokala SSU:arna Anders, Stina och Theodor höll tal innan Laila Naraghi som även höll ett seminarie i Folkets hus på eftermiddagen.

Kvällen avslutades med konsert av Cirkus Miramar.

Igår hade vi vårt första deligationsmöte inför kongressen. Jag och Mussa gjorde vårt bästa med att förklara allt. Ingen av ombuden har varit på kongress förut. Men det är bara kul att se hur engagerade och peppade de är inför sin första kongress.

Ett av de klokaste besluten som fattades var att deligationen beslutade att stödja Laila Naraghi.

torsdag 14 juni 2007

Grattis David


Får även lyckoönska allas vår vän David Jansson som nybliven distriktsordförande för MUF Norra Älvsborg. Har i samband med detta startat en blogg.

Förresten så hittade jag ett gammalt blogginlägg från Jens;

MEn vid halv 8 tog vi tåget iaf, sen gick vi till Trollhättans Arbetare Förenings lokaler.... PInsamt att gå in där faktiskt, dom är ju sossar hela bunten som är mded i den föreningen:D Haha! Aja, men de va riktigt nice där iaf:D Träffade mkt folk ja kände, men även nytt folk;D Haha! Bev lite heta pratstunder med stina.. men ah.. ;P haha! Hon är ju som hon är;)

Studenter




Nu har de två bästa vännerna tagit studenten. I inget mindre än Mellerud på Dahlstiernska gymnasiet. Annicka från samhäll och Emilie från estet. Emilie fick även kulturstipendiet.